Hieronder ziet u productinformatie uit een selectie cloud oplossingen. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen. Na een opdracht zullen wij u begeleiden bij de implementatie van deze producten.

MICROSOFT AZURE

Azure bestaat uit een uitgebreide set cloudservices waarmee ontwikkelaars en IT-professionals toepassingen bouwen, implementeren en beheren in ons wereldwijde netwerk van datacenters. Geïntegreerde tools, DevOps en een marketplace bieden ondersteuning bij het bouwen van allerlei zaken, van eenvoudige mobiele apps tot internetoplossingen.

Voldoe aan de vereisten en het budget van uw bedrijf met concurrerende prijzen voor betalen per gebruik. Bespaar op de kosten, of u nu uw eerste workload migreert of complexe implementaties verder afstemt.

Substantiële kortingen in vergelijking met andere clouds
Kies voor aanvullende besparingen bij ontwikkelen en testen tot aan productieworkloads die aansluiten op uw ontwikkelings- en implementatiebehoeften. Combineer kortingen en aanbiedingen om uw clouduitgaven aanzienlijk te verminderen.

Reserveringen
Voorspel welke resources u nodig hebt en doe vooraf een toezegging van één of drie jaar voor geselecteerde Azure-diensten, zodat u minder betaalt dan wanneer u betaalt per gebruik. Wijzig of annuleer op elk moment op basis van uw behoeften.

Uw kosten berekenen
Bereken de verwachte maandelijkse kosten voor het gebruik van een willekeurige combinatie van Azure-producten. Klik hier om de kosten te berekenen.

Hulpprogramma’s voor migratie
Ontdek hulpprogramma’s en resources waarmee u uw apps, gegevens en infrastructuur in eigen tempo kunt migreren.

FastTrack voor Azure
Bouw snel en vol vertrouwen oplossingen dankzij directe toegang tot de technici van Azure.

Azure Advisor
Ontvang automatische, persoonlijke aanbevelingen om uw resources te optimaliseren.

OFFICE 365 SERVICES

Flexibel, snel en mobiel: programma’s voor de moderne onderneming, voor elk bedrijf is er een passende versie van Office 365.

 

PROGRAMMA’S DIE WERKEN, OVERAL
Geef uw medewerkers de vrijheid om waar en wanneer dan ook te werken, vanaf hun favoriete apparaat. Hiermee kunt u hun productiviteit verhogen en de samenwerking in teams vereenvoudigen. Bovendien kunnen uw medewerkers een betere balans vinden tussen hun werk en privéleven. Met Office 365 kunt u alles wat u op kantoor doet nu ook onderweg doen.

 

MEER SAMENWERKEN
Met Office 365 kunt u overal toegang geven tot zakelijke e-mail, functies voor het delen van bestanden en onlinevergaderingen, zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Run uw bedrijf met services die speciaal zijn ontwikkeld voor ondernemingen.

 

ALS EEN NETWERK WERKEN
Sociale media veranderen de manier waarop we communiceren en werken. Yammer, het sociale bedrijfsnetwerk van Office 365, helpt medewerkers samen te werken tussen afdelingen en locaties en via zakelijke toepassingen. Met sociale media voor bedrijven kunnen medewerkers elkaar nu op compleet nieuwe manieren vinden en met elkaar samenwerken.

 

DOE-HET-ZELF BUSINESS INTELLIGENCE
U hoeft geen expert te zijn in de analyse van Big Data om elke dag beslissingen te kunnen nemen op basis van informatie. Bied uw medewerkers gebruiksvriendelijke Business Intelligence met Office 365. Ze kunnen zelf aangepaste rapporten maken, belangrijke prestatiestatistieken bijhouden en gegevens in beeld brengen om tot betere inzichten te komen.

 

TOONAANGEVENDE CLOUDBEVEILIGING
Beveiliging, compliance en privacy zijn ingebouwd in Office 365 om de beveiliging van uw bedrijfsgegevens te garanderen. Office 365 voldoet aan belangrijke wereldwijde normen, zoals HIPAA, FISMA en ISO 27001, en levert toonaangevende best practices bij datacenterontwerp en preventie van gegevensverlies. U kunt eenvoudig aan complexe wettelijke bepalingen voldoen en tegelijkertijd de volledige controle houden.

 

FOCUS. SNELLER SUCCES. MEER OMZET
In een wereld waarin koopbeslissingen worden genomen nog voordat u erbij betrokken bent, moeten verkopers zich aanpassen. Een verkoopoplossing moet verkopers helpen vertrouwde adviseurs te worden en hun vermogen om zich aan te passen bevorderen door hen te helpen effectief te verkopen in deze nieuwe wereld. De combinatie van Microsoft Dynamics CRM Online, Office 365 en Power BI vergroot de verkoopproductiviteit doordat teams goed communiceren en samenwerken.

 

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY CLOUD

Krachtige beveiliging, eenvoudig beheer.

Kaspersky Security Cloud voldoet aan de specifieke behoeften van kleine en middelgrote bedrijven. Hiermee kunnen ze al hun Windows-endpoints en -file servers én hun mobiele Android- en iOS-apparaten beveiligen. De toonaangevende beveiliging kan snel worden geïmplementeerd, uitgerold en in gebruik worden genomen. Er hoeft geen extra hardware te worden aangeschaft en alle beveiligingsinstellingen kunnen met elk online apparaat vanaf één locatie worden beheerd.
 

DE MEEST GETESTE EN BEKROONDE BEVEILIGING
Onze beveiligingstechnologieën zijn al drie jaar achter elkaar de meest geteste en meest bekroonde. In een groot aantal onafhankelijke tests eindigen onze producten vaker op de eerste plaats en komen ze vaker in de top 3 dan producten van andere leveranciers (zie http://www.kaspersky.com/top3 voor meer informatie).


CENTRAAL BEHEER VEREENVOUDIGT BEVEILIGING
Alle beveiligingsfuncties – op alle Windows-pc’s, -laptops en -file servers, plus mobiele Android- en iOS-apparaten – kunnen via de centrale beheerconsole worden geconfigureerd en beheerd. U hoeft niet over speciale IT-beveiligingsvaardigheden te beschikken om met de console te werken en uw beveiliging te beheren. U kunt bovendien gemakkelijk beveiligingsbeleid definiëren dat u op al uw endpoints kunt toepassen.


CLOUDGEBASEERDE CONSOLE, VOOR FLEXIBEL BEHEER
Beheerders kunnen met de gebruiksklare, cloudgebaseerde console vrijwel elk online apparaat gebruiken om voor alle endpoints de beveiligingsfuncties te configureren en aan te passen. Als u ervoor kiest het beheer van uw IT-beveiliging uit te besteden, kan uw externe consultant uw beveiliging heel gemakkelijk op afstand beheren dankzij de cloudgebaseerde console. Omdat de console in de cloud wordt gehost, hoeft u geen extra hardware te kopen of te onderhouden en u hebt de eerste configuratie razendsnel ingesteld.
 

ONDERSTEUNDE PLATFORMS:

• Windows PC’s
• Windows Fileservers
• Android en iOS apparaten

BITDEFENDER

Met Bitdefender Cloud Security for MSP kun jij met één console alle endpoint-beveiligingslagen van je klanten voorzien van de beste bescherming tegen geavanceerde en gerichte beveiligingsaanvallen. Cloud Security for MSP bevat naast Antivirus en Antimalware ook Anti-Exploit, Advanced Machine Learning, Content Control en Device Control.

Daarnaast kan deze cloud service worden uitgebreid met extra optionele beveiligingsservices.

ACRONIS

Acronis biedt bekroonde back-up en data recovery software voor consumenten en bedrijven van elke omvang. Acronis helpt u bij het migreren, beschermen en herstellen van bedrijfskritieke gegevens, of deze nu fysiek, virtueel of in de cloud zijn opgeslagen. Met behulp van een uniform platform en de allernieuwste technologie, zijn de innovatieve oplossingen van Acronis in staat de beheersinspanningen en eigendomskosten te beperken en tegelijk de beoogde hersteltijd te verbeteren.
 

Meer informatie – www.acronis.com

ESET MSP

ESET begon als pionier op het gebied van antivirus bescherming, door een bekroonde detectie software te creëren. Nu is het doel van ESET om iedereen te laten genieten van de mogelijkheden die technologie biedt. Vandaag de dag bieden wij beveiligingsoplossingen in meer dan 200 landen aan bedrijven en consumenten om het meeste uit de digitale wereld te halen.

Meer informatie – www.eset.com

SYMANTEC

Symantec Endpoint Protection Cloud, ofwel SEP Cloud biedt een complete set beveiligingsfuncties waarmee je eenvoudig alle endpoints van kleine en middelgrote bedrijven beschermt tegen ransomware, zero-day threats en andere geavanceerde aanvallen.

SEP Cloud bestaat uit een aantal kernfunctionaliteiten, waarmee Symantec gebruikers, endpoints en hun data beschermt tegen diverse bedreigingen.

  • Gelaagde dreigingsdetectie en preventie: beschermt tegen bekende en onbekende malware en exploits.
  • Data Encryptie: versleutelt data in rest – data in databases, file systems of opslag hardware.
  • Device Control: beheert welke hardware wel en geen toegang heeft tot de apparaten van een gebruiker.
  • Mobile Device Management (MDM): voert op afstand beveiligingscontroles uit op mobiele apparaten.
  • Gebruikers- en groepsbeleid: voor het eenvoudig toepassen van de juiste beveiligingsregels.

PULSEWAY

Pulseway IT monitoring en management oplossing voor Windows, Linux, Mac en iedere applicatie die gebruik maakt van monitoring API. Ontvang real time de status, systeembronnen, ingelogde gebruikers, performance van het netwerk, Windows updates, IIS, SQL Server, Exchange, Active Directory, VMware, Hyper-V en SNMP apparaten – om er maar een paar te noemen. Reageer direct op problemen en repareer problemen vanaf je mobiele apparaat terwijl je onderweg bent.

Meer informatie – www.pulseway.com

THREADSTONE

Iedereen weet ondertussen wat de GDPR/AVG wetgeving van bedrijven vraagt. Maar hoe laat je zien dat je de security op orde hebt? Dat doe je met de veiligheidsrapportages van ThreadStone!

ThreadStone Cyber Security is een onafhankelijk Nederlands bedrijf, dat zich toelegt op het veiliger maken van websites, internetgebruik en IT-netwerken van bedrijven. ThreadStone biedt de ThreadScan: een volledig geautomatiseerde scan, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Wekelijks of maandelijks worden alle systemen en toepassingen (extern IP of URL) gecontroleerd, waarnaar een helder veiligheidsrapport gecreëerd wordt, waarmee de trusted advisor (jij) direct aan de slag kan.

Meer informatie – www.threadstone.eu

WEFACT

WeFact is een online facturatieprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor ondernemers om zonder boekhoudkennis zelf de administratie te kunnen voeren. Deze oplossing maakt het mogelijk om zelf foutloos (periodiek) te factureren, in tegenstelling tot de veel gemaakte fouten in Word of Excel zoals verkeerde optellingen en geen chronologische factuurnummering.

Daarnaast kan er volledig in eigen huisstijl worden gefactureerd, kunnen betalingen via iDEAL ontvangen worden en de ondernemer wordt alert gemaakt wanneer de betaaltermijn verstreken is zodat zij de herinnering kunnen versturen. Dankzij de mobiele app is de administratie ook altijd binnen handbereik.

Meer informatie – www.wefact.nl

DATA DEPOSIT BOX

Data Deposit Box Backup komt inclusief een 1 op 1 backup van NAS devices (Synology en QNAP). Hierdoor is een share vanaf pc verleden tijd. Daarnaast is het mogelijk een continuous data protection te verzorgen voor mobiele apparaten (iOS en Android). Zo worden contacten en media op je mobiele telefoon beschermd met een automatische backup.

De DDB Backup cloudoplossing is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Daarnaast biedt DDB een realtime, uitgebreide ondersteuning.

DROPSUITE

Met Dropsuite Cloud Backup bescherm je Office 365, Exchange, G Suite en andere data, waaronder e-mails, contacten, kalenders en taken, van je klanten met een beveiligde backup. Met Dropsuite’s Cloud Backup bescherm, herstel, archiveer en manage je de data van je klanten. Voor een vast maandelijks bedrag per seat. Daarbij biedt Dropsuite ongelimiteerde opslagruimte en oneindige data retentie.

EXCHANGE ONLINE BACKUP
Exchange Online kan een van de grootste gegevensbronnen van elke Office 365 omgeving zijn. E-mails, bijlagen en verwante gegevens kunnen enorme bestandsgroottes aannemen. Dropsuite beschermt alle Exchange Online data van je klanten met een onbeperkte opslagruimte en de mogelijkheid om onbeperkt te herstellen. Zo hoeven zij zich nooit zorgen te maken over onvoldoende opslagruimte of extra kosten voor opslagruimte.

BACKUP ONEDRIVE EN SHAREPOINT
Backup OneDrive- en SharePoint en zorg ervoor dat de digitale bedrijfsdata van je klanten altijd veilig zijn. Dropsuite behoudt volledige kopieën van bedrijfskritieke digitale data, om deze te beschermen tegen o.a. hackers, malware en onopzettelijke verwijdering.

TEAM SITES BACKUP EN HERSTEL
Microsoft Teams wordt steeds meer en intensiever gebruikt door bedrijven, waardoor er ook steeds vaker belangrijke bestanden worden gedeeld via dit kanaal. Het is dus belangrijk dat alle data die wordt gedeeld via Teams wordt gebackupt en beschikbaar is voor herstel bij een gegevensramp.

BACKUP VAN CALENDARS, CONTACTS EN TASKS
De data in deze Office 365 producten worden vaak vergeten of over het hoofd gezien, terwijl ook deze producten bedrijfskritieke data kunnen bevatten, die beschermd moeten worden. Ook de strengere regelgeving omtrent privacy en beveiliging van contactgegevens maakt dat het verstandig is om Calendars, Contacts en Tasks te backuppen met Dropsuite Office 365 Backup.

CLEARVOX

ClearVox is de specialist op het gebied van VoIP-software. Betrouwbaarheid, innovativiteit en flexibiliteit vinden ze bij ClearVox ontzettend belangrijk. De IP-communicatieserver van ClearVox is het resultaat van ruim acht jaar software ontwikkeling. De klanten profiteren van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied, doordat de ClearVox een 100% eigen ontwikkeling is zijn zij in staat om razendsnel in te spelen op veranderingen in de Nederlandse markt. Deze zakelijke IP-telefooncentrale blinkt uit in functionaliteit, kwaliteit en schaalbaarheid. En wel zo vertrouwd: de ClearVox communicatieservers zijn ontwikkeld op Nederlandse bodem.

De volgende stap in cloudcommunicatie. Met Clearvox Nexxt ervaar je de vrijheid van communicatie op maat.

VoIP
Bellen via data: dat is VoIP. Nexxt maakt het mogelijk om te bellen met of zonder video. Daarnaast zijn ook conference calls mogelijk, met de bedoeling dat het eenvoudiger wordt om te overleggen met collega’s en klanten.

Eenvoudig
Nooit eerder was het zo gemakkelijk uw systeem in te stellen. Ter illustratie: routeringen, wachtrijen, voicemail, aanwezigheid, het is slechts een kwestie van slepen en klikken.

Compleet
Nexxt bevat een complete lijst van functionaliteiten, die naadloos aansluiten bij de behoefte van de gebruiker. Bijvoorbeeld: call flow, annotatie, wachtmuziek instellen, centraal/persoonlijk adresboek, call pick-ups. Dit is slechts een fractie van de functionaliteiten die Nexxt te bieden heeft.

DROPBOX BUSINESS

Met Dropbox Business kunnen je klanten onbeperkt groeien en krijgen ze zoveel ruimte als nodig is! Terwijl de IT-beheerder altijd de volledige controle houdt over alle data en de activiteiten van gebruikers. Daarbij biedt Dropbox Business diverse beheertools om volledige zichtbaarheid en controle te bieden in het hele bedrijf. Denk aan o.a. uitgebreide controlelogboeken, gecentraliseerd beheer van gebruikers en apparaten en aangepast toegangsbeheer.

Dropbox is verkrijgbaar als maandelijkse dienst, waarbij je betaalt per gebruiker. Het aantal gebruikers zijn ieder moment op te schalen. Met één vast maandelijks bedrag hebben alle gebruikers toegang hebben tot alle Dropbox Business tools en kunnen zij gemakkelijk samenwerken. Met Dropbox Business zijn je klanten verlost van oudere systemen en hardware onderhoud en hebben zij de volledige controle over alle data van gebruikers binnen de organisatie.

CODETWO

CodeTwo is een vertrouwde softwareleverancier en Microsoft Gold Partner die oplossingen voor Office 365 en Exchange leveren aan meer dan 74.000 organisaties uit 150 landen. CodeTwo wordt internationaal erkend voor hun beheer van e-mailhandtekeningen, alsook voor gegevensmigratie en back-upoplossingen.

TEAMLEADER

Teamleaders CRM (Customer Relationship Management) is dé tool voor rechttoe-rechtaan databasemanagement en de perfecte klant-follow up, van het eerste contact tot lang nadat de deal gesloten is. Betaalbaar, tijdbesparend en gebouwd op maat van de mkb.

Eén database voor al je contacten
Beheer alle contacten vanuit één digitale database die iedereen gemakkelijk kan bereiken. Voeg gemakkelijk klantinformatie toe en vind het ook weer terug, zelfs automatisch als je dat wil. Bespaar tijd op handmatig werk.

Gespreksgeschiedenis achter één klik
Leer je klanten écht kennen: bewaar de gespreksgeschiedenis om een gesprek precies daar waar het stopte weer op te pakken. Dit helpt je om vertrouwen te bouwen en je sales een boost te geven – en bespaart tijd omdat je geen e-mails en documenten hoeft door te spitten.

Meetings, taken en calls in één gedeelde kalender
Plan je werk in één overzichtelijke agenda en plan taken, meetings en telefoongesprekken voor jezelf en collega’s in. Moeiteloos uren registreren van alles wat je doet. Deel agenda’s om inzicht te krijgen in elkaars planning. Synchroniseer je agenda gemakkelijk met Google Calendar, Office 365 of iCloud.

Digitale offertes in je eigen huisstijl
Maak professionele offertes in je eigen huisstijl. Sluit deals sneller door ze online te versturen en goed te laten keuren: jij ontvangt een melding als je potentiële klant de offerte bekijkt of accepteert.

Overzichtelijke sales follow-up
Maximaliseer je verkopen door iedere verkoopkans perfect op te volgen. Volg iedere deal vanaf het eerste contact tot aan de laatste factuur. Teamleader vertelt je precies wanneer je in actie moet komen, zodat je meer deals sneller sluit.

Inzicht in actiegerichte statistieken
Verkrijg actiegerichte statistieken van je verkoopprestaties. Inzicht in de winst van je bedrijf en het bedrag dat nog openstaat in onbetaalde facturen. Zie hoe je het doet in vergelijking met je doelen en onderneem de juiste acties om je verkoopproces dagelijks te verbeteren.

MAILINBLACK

Bescherm bedrijven en werknemers tegen e-mailbedreigingen, als malware, phishing, ransomware en spam. Mailinblack biedt de meest effectieve en complete anti-spam oplossing om zakelijke emailboxen maximaal te beschermen tegen diverse bedreigingen. Daarbij filtert Mailinblack e-mailadvertenties en nieuwsberichten automatisch uit de inbox, zodat deze overzichtelijk blijft en werknemers efficiënter kunnen werken.

Bescherming van e-mailverkeer
Mailinblack scant alle inkomende e-mails en bijlagen en blokkeert virus, spam en phishing e-mails. Een sterke antivirus oplossing beschermt al het e-mailverkeer tegen cyberaanvallen en andere nieuwe vormen van bedreigingen.

Filtert nieuwsbrieven uit inbox
Mailinblack filtert e-mailadvertenties en nieuwsbrieven uit je inbox, waardoor deze overzichtelijk blijft en werknemers efficiënter kunt werken. De nieuwsbrieven zijn via de persoonlijke web interface in te zien en te beheren.

Verbetert productiviteit
Mailinblack maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en gepatenteerde technologieën, zoals Human Lock Security System, om e-mails automatisch te sorteren, zodat gebruikers alleen maar nuttige e-mails ontvangen in hun inbox.