Consulting

Wij kunnen specialisten leveren die bij u on-site uw organisatie ondersteunen bij de inrichting, transitie, reorganisatie, optimalisatie van processen en operatie. Maar ook voor begeleiding bij outsourcing en aanbestedingstrajecten kunt u bij ons terecht. Wij hebben speciaal voor het MKB een initiatief opgestart waarbij we ondernemers ondersteunen met het inschrijven op (Europese) aanbestedingen het inrichten van contract- en leveranciersmanagement.

Kijk voor meer informatie op krituka.nl

Detachering

Freelancers en ZZP’ers kunnen zich bij ons aanmelden. Wij krijgen regelmatig vraag vanuit organisaties, zowel commercieel als overheid. Bij ons heb je vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Samenwerken, betrouwbaarheid en integriteit zijn voor ons belangrijke waarden. Daarnaast verwachten wij van iedereen een gemotiveerde inzet, klantgerichtheid, ervaring en kennis.  Wil je in vaste dienst, of een tijdelijke opdracht, stuur dan je CV met motivatie naar ons op. 

Opleiding

Wij bieden diverse opleidingen en trainingen aan voor uw medewerkers. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen.